Skip to content
HDD-VS-SSD

Надградете го компјутерот со SSD!


Вашиот стар компјутер/лаптоп сега може да работи побрзо и од тоа што работел кога прв пат сте го вклучиле!
Без грижа за вашите податоци, компјутерот го добивате во иста состојба како пред надградбата!

Dell Optiplex 990 SFF I

Dell Optiplex 990 SFF I


УПОТРЕБУВАН


Small Form Factor Computer (SFF)

Processor - Intel® Core™ i5-2400
6M Cache, up to 3.40 GHz
Memory - 4GB
HDD - 250GB
VGA - Intel HD Graphics 2000
8 x USB, RGB, R232, Ps2

Лиценциран Windows 7 Pro Dell OEM

free upgrade to Windows 10 Pro

12 месеци ГАРАНЦИЈА

Dell Optiplex 3020 SFF

Dell Optiplex 3020 SFF


УПОТРЕБУВАН


Small Form Factor Computer (SFF)

Processor - Intel® Core™ i3-4150
3M Cache, 3.50 GHz

Memory - 8GB
Drive - HDD 250GB
VGA - Intel HD Graphics 4600, DP, VGA Connector
DVD-ROM SATA , USB 3.0, PS2 in
Лиценциран Windows 7 pro OEM Dell

free upgrade to Windows 10 pro OEM
12 Meсеци гаранција

Dell Optiplex 990 SFF IIa

Dell Optiplex 990 SFF IIa


УПОТРЕБУВАН


Small Form Factor Computer (SFF)

Processor - Intel® Core™ i5-2400 - QuadCore 6M Cache, up to 3.40 GHz
Memory - 8GB
Drive - Ново SSD 120GB + 250GB HDD
VGA - Intel HD Graphics 2000
8 x USB, RGB, R232, Ps2, DVD

Лиценциран Windows 7 Pro Dell OEM

free upgrade to Windows 10 Pro

12 месеци ГАРАНЦИЈА

Dell Optiplex 9020 SFF

Dell Optiplex 9020 SFF


УПОТРЕБУВАН


Small Form Factor Computer (SFF)

Processor - Intel® Core™ i5-4570
6M Cache, up to 3.60 GHz

Memory - 8GB
Drive - HDD 500GB
VGA - Intel HD Graphics 4600, DP, VGA Connector
DVD-ROM SATA , USB 3.0, PS2 in
Лиценциран Windows 8 pro OEM Dell

free upgrade to Windows 10 pro OEM
12 Meсеци гаранција

previous arrow
next arrow
Slider
Користени компјутери, лаптопи и опрема

Користени брендирани компјутери и лаптопи со опции за надградба и гаранција за истите!

Компјутери, лаптопи и опрема

Нудиме компјутери и лаптопи кои ќе ги задоволат сите ваши потреби, како и разна компјутерска галантерија.

Склопување конфигурација по ваша желба и потреба, не купувајте машина која нема да ги задоволи вашите потреби, ниту машина која е непотребно скапа, дозволете ни да ви обезбедиме компјутер кој ќе ви го обезбеди токму тоа што Ви е потребно за работата да ви се одвива непопречно и лесно !

Сервис за компјутери и техничка поддршка

Не купувајте нов компјутер, надградете го стариот!

Професионален сервис на компјутери и лаптопи.

Tехничка поддршка и решавање на проблеми на лице место или преку интернет, како и опремување на канцеларии и поставување и сетирање мрежи.

Реинсталација на компјутери со зачувани податоци, историја и сетирање на интернет пребарувачи, програми со датабази и сертификати.

mk_MKMK
Кошничка
There are no products in the cart!
0
X