Skip to content

Бесплатна достава над 2.000 Денари

02 244 6445   –   076 446 445

info@eurooffice.mk

Euro Office

[smartslider3 slider=”5″]

Нови и користени принтери и скенери

Разни видови нови принтери за да ги задоволат сите Ваши канцелариски потреби, како и користени принтери и скенери, со гаранција и гарантиран број на испринтани страни!

Изнајмување принтери и скенери

Придобивките од услугата за печатење под Canon :
– Ослободете ги вработените, оставете професионалци да се погрижат за вашите принтери
– Заштедете и дозволете ни да пронајдеме трошковно-ефективно решение.
– Спречете упад во податоците – Ја ревидираме Вашата услуга за да ги идентификуваме безбедносните слабости.
– Намалете го Вашиот јаглероден отпечаток – Оптимизирањето на технологијата ги намалува потрошувачката на отпад, енергија и хартија.

Сервис на принтери, скенери и техничка поддршка

Професионален сервис на принтери и скенери.

Tехничка поддршка и решавање на проблеми на лице место или преку интернет, како и опремување на канцеларии и поставување и сетирање мрежни принтери.

mk_MKMK